Class FM

a rádió


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Értékelések: 6, Átlag: 5,00 / 5)

Class FM - Online Rádió Hallgatás

Hallgasd nálunk online a Class FM-et, amely egy napjainkban is nagyon népszerű online kereskedelmi rádió. A Class FM első adása 2009. november 19-én indult, annak eredményeként, hogy a tulajdonosok győzedelmeskedtek a Danubius Rádió által használt frekvenciacsomag használatára kiírt pályázaton. Az akkori legnépszerűbb műsorvezetőket a Class FM alkalmazta, így megőrizve a régi rádió egy darabját.

2016. november 20-ig kereskedelmi rádióként funkcionált, országos lefedettséggel rendelkezett. Méltán híres reggeli műsor a Morning Show, amelyben egészen 2016-ig Sebestény Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János szórakoztatta a hallgatókat.

A Médiatanács 2016. augusztus 1-jén elutasította a rádió kérelmét, nem hosszabbították meg a frekvenciaengedélyüket a médiatörvény hatálybalépése óta elkövetett szabálysértésre hivatkozva. Kezdetben azt nyilatkozták, hogy indulni fognak a kiírt pályázaton a folytonosság biztosítása érdekében. 2016 augusztusától jelentős változás volt a korábban megszokott zenék terén. Több a ’80-as, ’90-es sláger, több magyar dal, valamint a zenei kínálaton felül a műsorstruktúra is megváltozott.

2016. november 15-én Class FM kiadott egy közleményt, ebben tájékoztatva a hallgatóit, hogy a rádiónak csak az analóg adása áll le, online lehetőség van őket hallgatni. Azóta online kereskedelmi rádióként működik, mai slágerek százait játszva a hallgatói számára.

Rádió Elérhetőségei:

Weboldal: http://classfm.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/classfm.hu/