Helikon Rádió

Zalának szól!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Értékelések: 7, Átlag: 4,86 / 5)

Helikon Rádió - Online Rádió Hallgatás

Hallgasd nálunk a Helikon Rádió adását, Zala megye kedvenc rádióját! A rádió 2001-ben kezdte meg működését, először 2014-ig a keszthelyi és nagykanizsai vételkörzetben szolgáltatott műsort, majd a 2012-ben indult Helikon Rádió Egerszeg is bekapcsolódott a sugárzásba és a három rádióadó hálózatba kapcsolódott. Az adók külön-külön minden nap 12-16 óra között saját, helyi adást szolgáltatnak, így biztosítva teret a helyi híreknek, és rádiózásnak.

Önálló hírszerkesztő stábnak köszönhetően a Helikon Rádió a lehető megbízható helyi hírforrásnak számít, ami egyaránt beszámol a közéleti, politika, kulturális, vagy közlekedési eseményekről. Természetesen a helyi híreken túl az ország, és a nagyvilág történéseit sem hagyják figyelmen kívül a szerkesztők, így napi 10-12 szer jelentkeznek a hírblokkal.

A Helikon Rádió szerkesztői a műsoraikkal kiemelt figyelmet szentelnek a szórakoztatás mellett a helyi, városi eseményeknek. Hallgatói célközönségük elsősorban a 19-49 évesek korosztálya, ezért stílusban, megjelenésben nekik próbálnak kedvezni, ez úgy látszik, hogy működik is,mert a térség piacvezetőinek egyike. Facebook oldalaikat is érdemes követni, mivel rendszeresen megosztják a napi történéseket, aktualitásokat, illetve a kívánságműsoraik egy része is itt zajlik.

A Helikon Rádió központi adásstúdiója a Keszthely Plázában található ‘látvány-stúdióban’ kapott helyet ahol bizonyos mértékig betekinthet a valós rádiós munkába az érdeklődő hallgató.

Rádió Elérhetőségei:

Weboldal: http://www.helikonradio.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/helikonradio