Rádió 1

csak igazi mai sláger megy


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Értékelések: 7, Átlag: 4,86 / 5)

Rádió 1 - Online Rádió Hallgatás

Hallgasd nálunk online a Rádió 1-et, mely egy főleg popzenét játszó mainstream rádióadó. A Rádió 1 eltérően más rádióadóktól különleges működési modellt alkalmazva éri el a hallgatóit, melynek lényege abban áll, hogy a nap egy adott szakaszában országos rádióműsort sugároz, a többi részében pedig regionális rádióadást szolgáltat az egyes rádióadóin. A regionális adásokba pedig így bekerülhetnek a helyi hírek, reklámok és kívánságműsorok.

A rádió1 a 2010-es frekvenciaújraelosztás egyik legnagyobb vesztese, elvesztette a budapesti frekvenciája mellett több másikat is, így a budapesti stúdiót bezárták és a pécsi stúdió vette át a fő stúdió szerepét.

Sokáig úgy volt hogy a Budapesten DJFM néven indul új rádió, azonban egy csak ideiglenes névnek bizonyult és 2016 májusában a Rádió 1 ismét hallható lett a budapesti 96.4 MHz-n, és engedélyt kapott hogy több vidéki rádióval összekapcsolva ismét elindíthassa hálózatát, bár sokáig így sem érte el az 50%-os lefedettséget, de sok hallgatóhoz jutott el az ekkor már megújult Rádió 1. 2017-től a rádióhálózat tovább bővült, aminek köszönhetően már több mint egymillió embert érnek el.

Legnépszerűbb műsorai / műsorvezetői:

  • Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani, a Balázsék című műsorral,
  • Cooky a Cooky Show című műsorral,
  • Bárány Attila, Hamvai P.G. és DJ Junior – Disco’s Hit című műsorral
  • DJ Factory – Lotfi Begi, Bricklake, Loving Arms, stb….

Rádió Elérhetőségei:

Weboldal: http://www.radio1.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/radio1hungary/